17Oct19rv1_3_1+0617-7fdb5d8271 - detailed test results for COMPLEX

To reconnect the TextTest GUI to these results, run:

texttest -a complex -d /home/delphi/cmakeGcc/sumo/tests -reconnect /home/delphi/cmakeGcc/texttesttmp/cmake_gcc4_64.31Oct090341.2686 -g

To start TextTest for these tests, run:

texttest -a complex -d /home/delphi/cmakeGcc/sumo/tests


default: 298 tests: 276 succeeded 15 known bugs 7 FAILED

Detailed information for the tests that FAILED:

TEST FAILED on ts-sim-build-ba : netconvert osm_roundtrip ( Last six runs Oct2019 )

---------- Differences in net ----------
22c22
<     <type id="highway.secondary" priority="11" numLanes="2" speed="27.78" disallow="tram rail_urban rail rail_electric rail_fast ship" oneway="0"/>
---
>     <type id="highway.secondary" priority="11" numLanes="1" speed="27.78" disallow="tram rail_urban rail rail_electric rail_fast ship" oneway="0"/>

TEST FAILED on ts-sim-build-ba : traas api ( Last six runs Oct2019 )

---------- Differences in errors ----------
1,2c1,139
< Note: data/APITest.java uses unchecked or unsafe operations.
< Note: Recompile with -Xlint:unchecked for details.
---
> data/APITest.java:35: error: cannot find symbol
> import de.tudresden.ws.container.SumoStage;
>                                 ^
>   symbol:   class SumoStage
>   location: package de.tudresden.ws.container
> data/APITest.java:37: error: cannot find symbol
> import de.tudresden.ws.container.SumoRoadPosition;
>                                 ^
>   symbol:   class SumoRoadPosition
>   location: package de.tudresden.ws.container
> warning: unknown enum constant XmlAccessType.FIELD
>   reason: class file for javax.xml.bind.annotation.XmlAccessType not found
> data/APITest.java:61: error: cannot find symbol
>             conn.setOrder(1);
>                 ^
>   symbol:   method setOrder(int)
>   location: variable conn of type SumoTraciConnection
> data/APITest.java:63: error: cannot find symbol
>             SumoStage stage = (SumoStage)conn.do_job_get(Simulation.findRoute("gneE0", "gneE2", "car", 0, 0));
>             ^
>   symbol:   class SumoStage
>   location: class APITest
> data/APITest.java:63: error: cannot find symbol
>             SumoStage stage = (SumoStage)conn.do_job_get(Simulation.findRoute("gneE0", "gneE2", "car", 0, 0));
>                                ^
>   symbol:   class SumoStage
<truncated after showing first 30 lines>
---------- Differences in output ----------
1,77d0
< findRoute result stage:
<   gneE0
<   -gneE2
<   gneE2
< findIntermodalRoute result stages:
<   gneE0
<   gneE2
< Step 1.0, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 2.0, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 3.0, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 4.0, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 5.0, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 6.0, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 7.0, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 8.0, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 9.0, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 10.0, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 11.0, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 12.0, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 13.0, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 14.0, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 15.0, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 16.0, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 17.0, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 18.0, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 19.0, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 20.0, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 21.0, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 22.0, tlsPhase 0 (North-South)
<truncated after showing first 30 lines>

TEST FAILED on ts-sim-build-ba : traas multiclient ( Last six runs Oct2019 )

---------- Differences in errors ----------
0a1,28
> data/MultiClient1.java:46: error: method runServer in class SumoTraciConnection cannot be applied to given types;
>             conn.runServer(9999);
>                 ^
>   required: no arguments
>   found: int
>   reason: actual and formal argument lists differ in length
> data/MultiClient1.java:47: error: cannot find symbol
>             conn.setOrder(1);
>                 ^
>   symbol:   method setOrder(int)
>   location: variable conn of type SumoTraciConnection
> data/MultiClient1.java:53: error: cannot find symbol
>                 double timeSeconds = (double)conn.do_job_get(Simulation.getTime());
>                                                                        ^
>   symbol:   method getTime()
>   location: class Simulation
> data/MultiClient1.java:56: error: cannot find symbol
>                     String tlsPhaseName = (String)conn.do_job_get(Trafficlight.getPhaseName("gneJ1"));
>                                                                               ^
>   symbol:   method getPhaseName(String)
>   location: class Trafficlight
> 4 errors
> Traceback (most recent call last):
>   File "/home/delphi/cmakeGcc/sumo/tests/../tests/complex/traas/runner.py", line 38, in <module>
>     subprocess.check_call([javac, "-cp", traasJar, "data/%s.java" % f])
>   File "/usr/lib/python2.7/subprocess.py", line 190, in check_call
>     raise CalledProcessError(retcode, cmd)
> subprocess.CalledProcessError: Command '['javac', '-cp', '/home/delphi/cmakeGcc/sumo/bin/TraaS.jar', 'data/MultiClient1.java']' returned non-zero exit status 1
---------- Differences in output ----------
1,4656d0
< Step 0.1, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 0.1
< Step 0.2
< Step 0.3
< Step 0.4
< Step 0.5
< Step 0.6
< Step 0.7
< Step 0.8
< Step 0.9
< Step 1.0
< Step 1.1
< Step 1.2
< Step 1.3
< Step 1.4
< Step 1.5
< Step 1.6
< Step 1.7
< Step 1.8
< Step 1.9
< Step 2.0
< Step 2.1
< Step 2.2
< Step 2.3
< Step 2.4
< Step 2.5
< Step 2.6
< Step 2.7
< Step 2.8
<truncated after showing first 30 lines>

TEST FAILED on ts-sim-build-ba : traas simple ( Last six runs Oct2019 )

---------- Differences in errors ----------
0a1,22
> data/Main.java:46: error: cannot find symbol
>             conn.setOrder(1);
>                 ^
>   symbol:   method setOrder(int)
>   location: variable conn of type SumoTraciConnection
> data/Main.java:52: error: cannot find symbol
>                 double timeSeconds = (double)conn.do_job_get(Simulation.getTime());
>                                                                        ^
>   symbol:   method getTime()
>   location: class Simulation
> data/Main.java:54: error: cannot find symbol
>                 String tlsPhaseName = (String)conn.do_job_get(Trafficlight.getPhaseName("gneJ1"));
>                                                                           ^
>   symbol:   method getPhaseName(String)
>   location: class Trafficlight
> 3 errors
> Traceback (most recent call last):
>   File "/home/delphi/cmakeGcc/sumo/tests/../tests/complex/traas/runner.py", line 38, in <module>
>     subprocess.check_call([javac, "-cp", traasJar, "data/%s.java" % f])
>   File "/usr/lib/python2.7/subprocess.py", line 190, in check_call
>     raise CalledProcessError(retcode, cmd)
> subprocess.CalledProcessError: Command '['javac', '-cp', '/home/delphi/cmakeGcc/sumo/bin/TraaS.jar', 'data/Main.java']' returned non-zero exit status 1
---------- Differences in output ----------
1,4643d0
< Step 0.1, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 0.2, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 0.3, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 0.4, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 0.5, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 0.6, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 0.7, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 0.8, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 0.9, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 1.0, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 1.1, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 1.2, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 1.3, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 1.4, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 1.5, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 1.6, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 1.7, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 1.8, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 1.9, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 2.0, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 2.1, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 2.2, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 2.3, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 2.4, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 2.5, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 2.6, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 2.7, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 2.8, tlsPhase 0 (North-South)
< Step 2.9, tlsPhase 0 (North-South)
<truncated after showing first 30 lines>

TEST FAILED on ts-sim-build-ba : traas subscription ( Last six runs Oct2019 )

---------- Differences in errors ----------
0a1,43
> data/Subscription.java:26: error: cannot find symbol
> import de.tudresden.sumo.util.Observer;
>                              ^
>   symbol:   class Observer
>   location: package de.tudresden.sumo.util
> data/Subscription.java:27: error: cannot find symbol
> import de.tudresden.sumo.util.Observable;
>                              ^
>   symbol:   class Observable
>   location: package de.tudresden.sumo.util
> data/Subscription.java:37: error: cannot find symbol
> public class Subscription implements Observer {
>                                      ^
>   symbol: class Observer
> data/Subscription.java:85: error: cannot find symbol
>     public void update(Observable arg0, SubscriptionObject so) {
>                        ^
>   symbol:   class Observable
>   location: class Subscription
> warning: unknown enum constant XmlAccessType.FIELD
>   reason: class file for javax.xml.bind.annotation.XmlAccessType not found
> data/Subscription.java:60: error: cannot find symbol
>             conn.setOrder(1);
>                 ^
>   symbol:   method setOrder(int)
>   location: variable conn of type SumoTraciConnection
> data/Subscription.java:61: error: incompatible types: Subscription cannot be converted to Observer
>             conn.addObserver(new Subscription());
>                              ^
<truncated after showing first 30 lines>
---------- Differences in output ----------
1,88d0
< Step: 0
< Subscription Departed vehicles: v0
< Step: 1
< Subscription Departed vehicles: v1
< Position of vehicle v0: x = 14.723087073160213 y = -4.8
< Speed of vehicle v0: 14.723087073160213
< Step: 2
< Subscription Departed vehicles: v2
< Position of vehicle v0: x = 29.446174146320427 y = -4.8
< Speed of vehicle v0: 14.723087073160213
< Position of vehicle v1: x = 13.033068701216276 y = -4.8
< Speed of vehicle v1: 13.033068701216276
< Step: 3
< Subscription Departed vehicles: v3
< Position of vehicle v0: x = 44.16926121948064 y = -4.8
< Speed of vehicle v0: 14.723087073160213
< Position of vehicle v1: x = 26.066137402432553 y = -4.8
< Speed of vehicle v1: 13.033068701216276
< Position of vehicle v2: x = 11.791085876520345 y = -4.8
< Speed of vehicle v2: 11.791085876520345
< Step: 4
< Subscription Departed vehicles: v4
< Position of vehicle v0: x = 58.892348292640854 y = -4.8
< Speed of vehicle v0: 14.723087073160213
< Position of vehicle v1: x = 39.099206103648825 y = -4.8
< Speed of vehicle v1: 13.033068701216276
< Position of vehicle v2: x = 23.872351142675807 y = -1.6
< Speed of vehicle v2: 12.081265266155462
< Position of vehicle v3: x = 10.290835876520346 y = -4.8
<truncated after showing first 30 lines>

TEST FAILED on ts-sim-build-ba : traas webservice ( Last six runs Oct2019 )

---------- Differences in errors ----------
0a1,40
> Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: javax/xml/ws/Endpoint
> 	at de.tudresden.ws.WebService.main(Unknown Source)
> Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: javax.xml.ws.Endpoint
> 	at java.base/jdk.internal.loader.BuiltinClassLoader.loadClass(BuiltinClassLoader.java:583)
> 	at java.base/jdk.internal.loader.ClassLoaders$AppClassLoader.loadClass(ClassLoaders.java:178)
> 	at java.base/java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:521)
> 	... 1 more
> Exception in thread "main" java.lang.IllegalStateException: DOMStreamReader: Calling next() at END_DOCUMENT
> 	at com.sun.xml.internal.ws.streaming.DOMStreamReader._next(DOMStreamReader.java:764)
> 	at com.sun.xml.internal.ws.streaming.DOMStreamReader.next(DOMStreamReader.java:737)
> 	at com.sun.xml.internal.ws.util.xml.XMLStreamReaderToXMLStreamWriter.bridge(XMLStreamReaderToXMLStreamWriter.java:92)
> 	at com.sun.tools.internal.ws.util.WSDLFetcher.fetchFile(WSDLFetcher.java:121)
> 	at com.sun.tools.internal.ws.util.WSDLFetcher.fetchWsdls(WSDLFetcher.java:86)
> 	at com.sun.tools.internal.ws.wscompile.WsimportTool.buildWsdlModel(WsimportTool.java:437)
> 	at com.sun.tools.internal.ws.wscompile.WsimportTool.run(WsimportTool.java:190)
> 	at com.sun.tools.internal.ws.wscompile.WsimportTool.run(WsimportTool.java:168)
> 	at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
> 	at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:62)
> 	at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:43)
> 	at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:498)
> 	at com.sun.tools.internal.ws.Invoker.invoke(Invoker.java:159)
> 	at com.sun.tools.internal.ws.WsImport.main(WsImport.java:42)
> data/Main.java:20: error: cannot find symbol
> import de.tudresden.ws.TraasWS;
>                       ^
>   symbol:   class TraasWS
>   location: package de.tudresden.ws
> data/Main.java:31: error: cannot find symbol
>         ServiceImpl ws = new TraasWS().getServiceImplPort();
<truncated after showing first 30 lines>
---------- Differences in output ----------
4a5
> [ERROR] Verbindungsaufbau abgelehnt (Connection refused)
6c7
< Die WSDL und die zugeh÷rigen Metadaten werden heruntergeladen
---
> Schemadokument http://127.0.0.1:8080/TRAAS_WS?wsdl konnte nicht gelesen werden, da 1) das Dokument nicht gefunden werden konnte; 2) das Dokument nicht gelesen werden konnte; 3) das Root-Element des Dokuments nicht <wsdl:definitions> ist.
9c10
< Code wird generiert ...
---
> [ERROR] failed.noservice=wsdl:service konnte in den angegebenen WSDLs nicht gefunden werden: 
10a12
>  Mindestens eine WSDL mit mindestens einer Servicedefinition muss bereitgestellt werden.
12d13
< Code wird kompiliert ...
13a15
> 	WSDL konnte nicht geparst werden.
15c17
< Die generierten Artefakte werden in ./webservice.jar archiviert.
---
> Die WSDL und die zugeh├Ârigen Metadaten werden heruntergeladen
17d18
< Benutzer user startet den Sumo Webservice Service

TEST FAILED on ts-sim-build-ba : tutorial city_mobil ( Last six runs Oct2019 )

---------- Differences in output ----------
4c4
< waiting time (max, mean, dev): True True True
---
> waiting time (max, mean, dev): False True False
18c18
< ('footmainout', 'footmain5to6') True True True
---
> ('footmainout', 'footmain5to6') True True False
20c20
< ('footmainout', 'footmain7to8') True True True
---
> ('footmainout', 'footmain7to8') True True False
22c22
< waiting time (max, mean, dev): True True True
---
> waiting time (max, mean, dev): False True False
36c36
< ('footmainout', 'footmain5to6') True True True
---
> ('footmainout', 'footmain5to6') True True False
38c38
< ('footmainout', 'footmain7to8') True True True
---
> ('footmainout', 'footmain7to8') True True False

Detailed information for the tests that had known bugs:

TEST had known bugs (bug 1691 (NONEXISTENT)) on ts-sim-build-ba : netconvert dlr-navteq_roundtrip ( Last six runs Oct2019 )

Failed to open URL 'https://sumo.dlr.de/trac.wsgi/ticket/1691?format=tab': HTTP Error 404: Not Found.

Please make sure that bug 1691 exists
and that the configuration entry 'bug_system_location' points to the correct trac instance.
The current value is 'https://sumo.dlr.de/trac.wsgi/'.
(This bug was triggered by text found in file 'net' matching '.*')
---------- Differences in net ----------
4c4
< <net version="1.1" junctionCornerDetail="5" limitTurnSpeed="5.50" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xsi:noNamespaceSchemaLocation="http://sumo.dlr.de/xsd/net_file.xsd">
---
> <net version="1.3" junctionCornerDetail="5" limitTurnSpeed="5.50" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xsi:noNamespaceSchemaLocation="http://sumo.dlr.de/xsd/net_file.xsd">
2768c2768
<     <connection from="-26816553" to="26816541" fromLane="0" toLane="0" via=":294168098_5_0" dir="L" state="="/>
---
>     <connection from="-26816553" to="26816541" fromLane="0" toLane="0" via=":294168098_5_0" dir="l" state="="/>
2975c2975
<     <connection from="27445116" to="27445117" fromLane="0" toLane="0" via=":294169338_0_0" dir="s" state="="/>
---
>     <connection from="27445116" to="27445117" fromLane="0" toLane="0" via=":294169338_0_0" dir="R" state="="/>
3216c3216
<     <connection from=":294168098_5" to="26816541" fromLane="0" toLane="0" dir="L" state="M"/>
---
>     <connection from=":294168098_5" to="26816541" fromLane="0" toLane="0" dir="l" state="M"/>
3241c3241
<     <connection from=":294169338_0" to="27445117" fromLane="0" toLane="0" dir="s" state="M"/>
---
>     <connection from=":294169338_0" to="27445117" fromLane="0" toLane="0" dir="R" state="M"/>

TEST had known bugs (bug 1691 (NONEXISTENT)) on ts-sim-build-ba : netconvert matsim_roundtrip ( Last six runs Oct2019 )

Failed to open URL 'https://sumo.dlr.de/trac.wsgi/ticket/1691?format=tab': HTTP Error 404: Not Found.

Please make sure that bug 1691 exists
and that the configuration entry 'bug_system_location' points to the correct trac instance.
The current value is 'https://sumo.dlr.de/trac.wsgi/'.
(This bug was triggered by text found in file 'net' matching '.*')
---------- Differences in net ----------
4c4
< <net version="1.1" junctionCornerDetail="5" limitTurnSpeed="5.50" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xsi:noNamespaceSchemaLocation="http://sumo.dlr.de/xsd/net_file.xsd">
---
> <net version="1.3" junctionCornerDetail="5" limitTurnSpeed="5.50" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xsi:noNamespaceSchemaLocation="http://sumo.dlr.de/xsd/net_file.xsd">
880c880
<         <lane id=":294830184_7_0" index="0" speed="5.56" length="14.38" shape="915.07,462.77 918.06,460.17 921.14,459.20 924.29,459.87 927.52,462.17"/>
---
>         <lane id=":294830184_7_0" index="0" speed="5.56" length="13.52" shape="915.07,462.77 917.74,460.95 921.19,460.22 924.69,460.61 927.52,462.17"/>
3708c3708
<     <connection from="-26004787#2" to="26004966#2" fromLane="0" toLane="0" via=":283722837_12_0" dir="s" state="="/>
---
>     <connection from="-26004787#2" to="26004966#2" fromLane="0" toLane="0" via=":283722837_12_0" dir="R" state="="/>
3724c3724
<     <connection from="-26004868#0" to="-5198585#7" fromLane="0" toLane="0" via=":283719736_13_0" dir="R" state="m"/>
---
>     <connection from="-26004868#0" to="-5198585#7" fromLane="0" toLane="0" via=":283719736_13_0" dir="r" state="m"/>
3747c3747
<     <connection from="-26816553" to="-26816413#1" fromLane="0" toLane="0" via=":294168098_4_0" dir="R" state="="/>
---
>     <connection from="-26816553" to="-26816413#1" fromLane="0" toLane="0" via=":294168098_4_0" dir="r" state="="/>
4015c4015
<     <connection from="26816413#1" to="26816553" fromLane="0" toLane="0" via=":294168098_1_0" dir="L" state="="/>
---
>     <connection from="26816413#1" to="26816553" fromLane="0" toLane="0" via=":294168098_1_0" dir="l" state="="/>
4023c4023
<     <connection from="26816590#0" to="26816590#1" fromLane="0" toLane="0" via=":294169338_0_0" dir="s" state="="/>
---
>     <connection from="26816590#0" to="26816590#1" fromLane="0" toLane="0" via=":294169338_0_0" dir="R" state="="/>
4037c4037
<     <connection from="26843038#0" to="26843038#1" fromLane="0" toLane="0" via=":294830184_7_0" dir="L" state="="/>
<truncated after showing first 30 lines>

TEST had known bugs (see #254) on ts-sim-build-ba : sumo output one_vehicle ( Last six runs Oct2019 )

different outputs from detectors which should detect the same
(This bug was triggered by text found in file 'output' matching 'failed')
---------- Differences in output ----------
10c10
< success 0.1 ['--step-length', '.1', '--end', '100'] ['3/1to2/1_0']
---
> failed 0.1 ['--step-length', '.1', '--end', '100'] 3/1to2/1_0 (71.3, 71.4) [('e2', 10.0), ('e3', -1.0), ('edge', -1.0), ('lane', -1.0)]
12c12
< success 1 ['--step-length', '.1', '--end', '100'] ['3/1to2/1_0']
---
> failed 1 ['--step-length', '.1', '--end', '100'] 3/1to2/1_0 (72.0, 73.0) [('e2', 10.0), ('e3', -1.0), ('edge', -1.0), ('lane', -1.0)]
14c14
< success 10 ['--step-length', '.1', '--end', '100'] ['3/1to2/1_0']
---
> failed 10 ['--step-length', '.1', '--end', '100'] 3/1to2/1_0 (80.0, 90.0) [('e2', 10.0), ('e3', -1.0), ('edge', -1.0), ('lane', -1.0)]
18c18
< success 0.1 ['--step-length', '.1', '--end', '1000'] ['3/1to2/1_0']
---
> failed 0.1 ['--step-length', '.1', '--end', '1000'] 3/1to2/1_0 (71.3, 71.4) [('e2', 10.0), ('e3', -1.0), ('edge', -1.0), ('lane', -1.0)]
20c20
< success 1 ['--step-length', '.1', '--end', '1000'] ['3/1to2/1_0']
---
> failed 1 ['--step-length', '.1', '--end', '1000'] 3/1to2/1_0 (72.0, 73.0) [('e2', 10.0), ('e3', -1.0), ('edge', -1.0), ('lane', -1.0)]
22c22
< success 10 ['--step-length', '.1', '--end', '1000'] ['3/1to2/1_0']
---
> failed 10 ['--step-length', '.1', '--end', '1000'] 3/1to2/1_0 (80.0, 90.0) [('e2', 10.0), ('e3', -1.0), ('edge', -1.0), ('lane', -1.0)]
24c24
< success 100 ['--step-length', '.1', '--end', '1000'] ['3/1to2/1_0']
---
> failed 100 ['--step-length', '.1', '--end', '1000'] 3/1to2/1_0 (100.0, 200.0) [('e1', -1.0), ('e2', 10.0), ('e3', -1.0), ('edge', -1.0), ('lane', -1.0)]
34c34
< success 0.1 ['--step-length', '1', '--end', '100'] ['3/1to2/1_0']
<truncated after showing first 30 lines>

TEST had known bugs (see #254) on ts-sim-build-ba : sumo output teleport ( Last six runs Oct2019 )

different outputs from detectors which should detect the same
(This bug was triggered by text found in file 'output' matching 'failed')
---------- Differences in output ----------
2c2
< success ['--step-length', '.1', '--end', '51'] ['2/1to1/1_0']
---
> success 0.1 ['--step-length', '.1', '--end', '51'] ['2/1to1/1_0']
4c4
< success ['--step-length', '.1', '--end', '51'] ['2/1to1/1_0', '1/1to0/1_0']
---
> success 0.1 ['--step-length', '.1', '--end', '51'] ['2/1to1/1_0', '1/1to0/1_0']
6c6
< success ['--step-length', '.1', '--end', '51'] ['2/1to1/1_0']
---
> success 1 ['--step-length', '.1', '--end', '51'] ['2/1to1/1_0']
8c8
< success ['--step-length', '.1', '--end', '51'] ['2/1to1/1_0', '1/1to0/1_0']
---
> success 1 ['--step-length', '.1', '--end', '51'] ['2/1to1/1_0', '1/1to0/1_0']
10c10
< success ['--step-length', '.1', '--end', '51'] ['2/1to1/1_0']
---
> success 10 ['--step-length', '.1', '--end', '51'] ['2/1to1/1_0']
12c12
< success ['--step-length', '.1', '--end', '51'] ['2/1to1/1_0', '1/1to0/1_0']
---
> success 10 ['--step-length', '.1', '--end', '51'] ['2/1to1/1_0', '1/1to0/1_0']
14c14
< success ['--step-length', '.1', '--end', '51'] ['2/1to1/1_0']
---
> success 100 ['--step-length', '.1', '--end', '51'] ['2/1to1/1_0']
16c16
< success ['--step-length', '.1', '--end', '51'] ['2/1to1/1_0', '1/1to0/1_0']
<truncated after showing first 30 lines>

TEST had known bugs (see #254) on ts-sim-build-ba : sumo output teleport_multihop ( Last six runs Oct2019 )

different outputs from detectors which should detect the same
(This bug was triggered by text found in file 'output' matching 'failed')
---------- Differences in output ----------
34c34
< success 0.1 ['--step-length', '.1', '--end', '1000'] 2/1to1/1_0 (230.0, 230.1) [('e2', 9.99), ('e3', 10.0), ('edge', 9.99), ('lane', 9.99)]
---
> failed 0.1 ['--step-length', '.1', '--end', '1000'] 2/1to1/1_0 (149.0, 149.1) [('e2', 9.99), ('e3', 10.0), ('edge', 10.0), ('lane', 10.0)]
36c36
< success 0.1 ['--step-length', '.1', '--end', '1000'] 1/1to0/1_0 (148.1, 148.2) [('e2', 9.99), ('e3', 10.0), ('edge', 9.99), ('lane', 9.99)]
---
> failed 0.1 ['--step-length', '.1', '--end', '1000'] 2/1to1/1_0 (149.0, 149.1) [('e2', 9.99), ('e3', 10.0), ('edge', 10.0), ('lane', 10.0)]
38c38
< success 1 ['--step-length', '.1', '--end', '1000'] 2/1to1/1_0 (230.0, 231.0) [('e2', 9.99), ('e3', 10.0), ('edge', 9.99), ('lane', 9.99)]
---
> failed 1 ['--step-length', '.1', '--end', '1000'] 2/1to1/1_0 (149.0, 150.0) [('e2', 9.93), ('e3', 10.0), ('edge', 10.0), ('lane', 10.0)]
40c40
< success 1 ['--step-length', '.1', '--end', '1000'] 1/1to0/1_0 (148.0, 149.0) [('e2', 9.91), ('e3', 10.0), ('edge', 9.91), ('lane', 9.91)]
---
> failed 1 ['--step-length', '.1', '--end', '1000'] 2/1to1/1_0 (149.0, 150.0) [('e2', 9.93), ('e3', 10.0), ('edge', 10.0), ('lane', 10.0)]
42c42
< success 10 ['--step-length', '.1', '--end', '1000'] 2/1to1/1_0 (230.0, 240.0) [('e2', 9.42), ('e3', 9.9), ('edge', 9.42), ('lane', 9.42)]
---
> failed 10 ['--step-length', '.1', '--end', '1000'] 2/1to1/1_0 (140.0, 150.0) [('e2', 9.99), ('e3', 10.0), ('edge', 10.0), ('lane', 10.0)]
44c44
< success 10 ['--step-length', '.1', '--end', '1000'] 1/1to0/1_0 (140.0, 150.0) [('e2', 9.96), ('e3', 9.99), ('edge', 9.96), ('lane', 9.96)]
---
> failed 10 ['--step-length', '.1', '--end', '1000'] 2/1to1/1_0 (140.0, 150.0) [('e2', 9.99), ('e3', 10.0), ('edge', 10.0), ('lane', 10.0)]
46c46
< success 100 ['--step-length', '.1', '--end', '1000'] 2/1to1/1_0 (200.0, 300.0) [('e1', 10.0), ('e2', 9.22), ('e3', 5.71), ('edge', 9.22), ('lane', 9.22)]
---
> failed 100 ['--step-length', '.1', '--end', '1000'] 2/1to1/1_0 (100.0, 200.0) [('e1', 10.0), ('e2', 7.95), ('e3', 10.0), ('edge', 10.0), ('lane', 10.0)]
48c48
< success 100 ['--step-length', '.1', '--end', '1000'] 1/1to0/1_0 (100.0, 200.0) [('e1', 9.53), ('e2', 5.82), ('e3', 6.93), ('edge', 5.82), ('lane', 5.82)]
<truncated after showing first 30 lines>

TEST had known bugs (see #254) on ts-sim-build-ba : sumo output teleport_multihop_newDefaults ( Last six runs Oct2019 )

different outputs from detectors which should detect the same
(This bug was triggered by text found in file 'output' matching 'failed')
---------- Differences in output ----------
18c18
< success 0.1 ['--step-length', '.1', '--end', '100'] ['2/1to1/1_0']
---
> failed 0.1 ['--step-length', '.1', '--end', '100'] 2/1to1/1_0 (76.2, 76.3) [('e2', 10.49), ('e3', 10.35), ('edge', 10.49), ('lane', 10.49)]
20c20
< success 0.1 ['--step-length', '.1', '--end', '100'] ['2/1to1/1_0', '1/1to0/1_0']
---
> failed 0.1 ['--step-length', '.1', '--end', '100'] 2/1to1/1_0 (76.2, 76.3) [('e2', 10.49), ('e3', 10.35), ('edge', 10.49), ('lane', 10.49)]
22c22
< success 1 ['--step-length', '.1', '--end', '100'] ['2/1to1/1_0']
---
> failed 1 ['--step-length', '.1', '--end', '100'] 2/1to1/1_0 (76.0, 77.0) [('e2', 10.39), ('e3', 10.35), ('edge', 10.39), ('lane', 10.39)]
24c24
< success 1 ['--step-length', '.1', '--end', '100'] ['2/1to1/1_0', '1/1to0/1_0']
---
> failed 1 ['--step-length', '.1', '--end', '100'] 2/1to1/1_0 (76.0, 77.0) [('e2', 10.39), ('e3', 10.35), ('edge', 10.39), ('lane', 10.39)]
26c26
< success 10 ['--step-length', '.1', '--end', '100'] ['2/1to1/1_0']
---
> failed 10 ['--step-length', '.1', '--end', '100'] 2/1to1/1_0 (70.0, 80.0) [('e2', 10.42), ('e3', 10.25), ('edge', 10.42), ('lane', 10.42)]
28c28
< success 10 ['--step-length', '.1', '--end', '100'] ['2/1to1/1_0', '1/1to0/1_0']
---
> failed 10 ['--step-length', '.1', '--end', '100'] 2/1to1/1_0 (70.0, 80.0) [('e2', 10.42), ('e3', 10.25), ('edge', 10.42), ('lane', 10.42)]
30c30
< success 100 ['--step-length', '.1', '--end', '100'] ['2/1to1/1_0']
---
> failed 100 ['--step-length', '.1', '--end', '100'] 2/1to1/1_0 (0.0, 100.0) [('e1', 10.27), ('e2', 10.24), ('e3', 9.59), ('edge', 10.24), ('lane', 10.24)]
32c32
< success 100 ['--step-length', '.1', '--end', '100'] ['2/1to1/1_0', '1/1to0/1_0']
<truncated after showing first 30 lines>

TEST had known bugs (see #254) on ts-sim-build-ba : sumo output two_same_vehicles ( Last six runs Oct2019 )

different outputs from detectors which should detect the same
(This bug was triggered by text found in file 'output' matching 'failed')
---------- Differences in output ----------
10c10
< success 0.1 ['--step-length', '.1', '--end', '100'] ['3/1to2/1_0']
---
> failed 0.1 ['--step-length', '.1', '--end', '100'] 3/1to2/1_0 (75.4, 75.5) [('e2', 10.0), ('e3', -1.0), ('edge', -1.0), ('lane', -1.0)]
12c12
< success 1 ['--step-length', '.1', '--end', '100'] ['3/1to2/1_0']
---
> failed 1 ['--step-length', '.1', '--end', '100'] 3/1to2/1_0 (76.0, 77.0) [('e2', 10.0), ('e3', -1.0), ('edge', -1.0), ('lane', -1.0)]
14c14
< success 10 ['--step-length', '.1', '--end', '100'] ['3/1to2/1_0']
---
> failed 10 ['--step-length', '.1', '--end', '100'] 3/1to2/1_0 (80.0, 90.0) [('e2', 10.0), ('e3', -1.0), ('edge', -1.0), ('lane', -1.0)]
18c18
< success 0.1 ['--step-length', '.1', '--end', '1000'] ['3/1to2/1_0']
---
> failed 0.1 ['--step-length', '.1', '--end', '1000'] 3/1to2/1_0 (75.4, 75.5) [('e2', 10.0), ('e3', -1.0), ('edge', -1.0), ('lane', -1.0)]
20c20
< success 1 ['--step-length', '.1', '--end', '1000'] ['3/1to2/1_0']
---
> failed 1 ['--step-length', '.1', '--end', '1000'] 3/1to2/1_0 (76.0, 77.0) [('e2', 10.0), ('e3', -1.0), ('edge', -1.0), ('lane', -1.0)]
22c22
< success 10 ['--step-length', '.1', '--end', '1000'] ['3/1to2/1_0']
---
> failed 10 ['--step-length', '.1', '--end', '1000'] 3/1to2/1_0 (80.0, 90.0) [('e2', 10.0), ('e3', -1.0), ('edge', -1.0), ('lane', -1.0)]
24c24
< success 100 ['--step-length', '.1', '--end', '1000'] ['3/1to2/1_0']
---
> failed 100 ['--step-length', '.1', '--end', '1000'] 3/1to2/1_0 (100.0, 200.0) [('e1', -1.0), ('e2', 10.0), ('e3', -1.0), ('edge', -1.0), ('lane', -1.0)]
34c34
< success 0.1 ['--step-length', '1', '--end', '100'] ['3/1to2/1_0']
<truncated after showing first 30 lines>

TEST had known bugs (see #254) on ts-sim-build-ba : sumo output two_vehicles_diff_length ( Last six runs Oct2019 )

different outputs from detectors which should detect the same
(This bug was triggered by text found in file 'output' matching 'failed')
---------- Differences in output ----------
10c10
< success 0.1 ['--step-length', '.1', '--end', '100'] ['3/1to2/1_0']
---
> failed 0.1 ['--step-length', '.1', '--end', '100'] 3/1to2/1_0 (76.4, 76.5) [('e2', 10.0), ('e3', -1.0), ('edge', -1.0), ('lane', -1.0)]
12c12
< success 1 ['--step-length', '.1', '--end', '100'] ['3/1to2/1_0']
---
> failed 1 ['--step-length', '.1', '--end', '100'] 3/1to2/1_0 (77.0, 78.0) [('e2', 10.0), ('e3', -1.0), ('edge', -1.0), ('lane', -1.0)]
14c14
< success 10 ['--step-length', '.1', '--end', '100'] ['3/1to2/1_0']
---
> failed 10 ['--step-length', '.1', '--end', '100'] 3/1to2/1_0 (80.0, 90.0) [('e2', 10.0), ('e3', -1.0), ('edge', -1.0), ('lane', -1.0)]
18c18
< success 0.1 ['--step-length', '.1', '--end', '1000'] ['3/1to2/1_0']
---
> failed 0.1 ['--step-length', '.1', '--end', '1000'] 3/1to2/1_0 (76.4, 76.5) [('e2', 10.0), ('e3', -1.0), ('edge', -1.0), ('lane', -1.0)]
20c20
< success 1 ['--step-length', '.1', '--end', '1000'] ['3/1to2/1_0']
---
> failed 1 ['--step-length', '.1', '--end', '1000'] 3/1to2/1_0 (77.0, 78.0) [('e2', 10.0), ('e3', -1.0), ('edge', -1.0), ('lane', -1.0)]
22c22
< success 10 ['--step-length', '.1', '--end', '1000'] ['3/1to2/1_0']
---
> failed 10 ['--step-length', '.1', '--end', '1000'] 3/1to2/1_0 (80.0, 90.0) [('e2', 10.0), ('e3', -1.0), ('edge', -1.0), ('lane', -1.0)]
24c24
< success 100 ['--step-length', '.1', '--end', '1000'] ['3/1to2/1_0']
---
> failed 100 ['--step-length', '.1', '--end', '1000'] 3/1to2/1_0 (100.0, 200.0) [('e1', -1.0), ('e2', 10.0), ('e3', -1.0), ('edge', -1.0), ('lane', -1.0)]
34c34
< success 0.1 ['--step-length', '1', '--end', '100'] ['3/1to2/1_0']
<truncated after showing first 30 lines>

TEST had known bugs (see #254) on ts-sim-build-ba : sumo output two_vehicles_diff_speed ( Last six runs Oct2019 )

different outputs from detectors which should detect the same
(This bug was triggered by text found in file 'output' matching 'failed')
---------- Differences in output ----------
0a1,48
> Loading configuration... done.
> failed 0.1 ['--step-length', '.1', '--end', '51'] 3/1to2/1_0 (38.4, 38.5) [('e2', 9.6), ('e3', 9.5), ('edge', 9.6), ('lane', 9.6)]
> Loading configuration... done.
> failed 1 ['--step-length', '.1', '--end', '51'] 3/1to2/1_0 (38.0, 39.0) [('e2', 9.64), ('e3', 9.5), ('edge', 9.64), ('lane', 9.64)]
> Loading configuration... done.
> failed 10 ['--step-length', '.1', '--end', '51'] 3/1to2/1_0 (30.0, 40.0) [('e2', 9.86), ('e3', 9.5), ('edge', 9.86), ('lane', 9.86)]
> Loading configuration... done.
> failed 100 ['--step-length', '.1', '--end', '51'] 3/1to2/1_0 (0.0, 51.0) [('e2', 9.62), ('e3', 9.5), ('edge', 9.62), ('lane', 9.62)]
> Loading configuration... done.
> failed 0.1 ['--step-length', '.1', '--end', '100'] 3/1to2/1_0 (38.4, 38.5) [('e2', 9.6), ('e3', 9.5), ('edge', 9.6), ('lane', 9.6)]
> Loading configuration... done.
> failed 1 ['--step-length', '.1', '--end', '100'] 3/1to2/1_0 (38.0, 39.0) [('e2', 9.64), ('e3', 9.5), ('edge', 9.64), ('lane', 9.64)]
> Loading configuration... done.
> failed 10 ['--step-length', '.1', '--end', '100'] 3/1to2/1_0 (30.0, 40.0) [('e2', 9.86), ('e3', 9.5), ('edge', 9.86), ('lane', 9.86)]
> Loading configuration... done.
> failed 100 ['--step-length', '.1', '--end', '100'] 3/1to2/1_0 (0.0, 100.0) [('e1', 9.5), ('e2', 9.53), ('e3', 9.5), ('edge', 9.47), ('lane', 9.47)]
> Loading configuration... done.
> failed 0.1 ['--step-length', '.1', '--end', '1000'] 3/1to2/1_0 (38.4, 38.5) [('e2', 9.6), ('e3', 9.5), ('edge', 9.6), ('lane', 9.6)]
> Loading configuration... done.
> failed 1 ['--step-length', '.1', '--end', '1000'] 3/1to2/1_0 (38.0, 39.0) [('e2', 9.64), ('e3', 9.5), ('edge', 9.64), ('lane', 9.64)]
> Loading configuration... done.
> failed 10 ['--step-length', '.1', '--end', '1000'] 3/1to2/1_0 (30.0, 40.0) [('e2', 9.86), ('e3', 9.5), ('edge', 9.86), ('lane', 9.86)]
> Loading configuration... done.
> failed 100 ['--step-length', '.1', '--end', '1000'] 3/1to2/1_0 (0.0, 100.0) [('e1', 9.5), ('e2', 9.53), ('e3', 9.5), ('edge', 9.47), ('lane', 9.47)]
> Loading configuration... done.
> failed 0.1 ['--step-length', '1', '--end', '51'] 3/1to2/1_0 (39.0, 40.0) [('e2', 9.6), ('e3', 9.5), ('edge', 9.6), ('lane', 9.6)]
> Loading configuration... done.
> failed 1 ['--step-length', '1', '--end', '51'] 3/1to2/1_0 (39.0, 40.0) [('e2', 9.6), ('e3', 9.5), ('edge', 9.6), ('lane', 9.6)]
> Loading configuration... done.
<truncated after showing first 30 lines>

TEST had known bugs (#4727) on ts-sim-build-ba : traci ContextSubscriptionFilters leadFollow carFollowing ( Last six runs Oct2019 )

#4727
(This bug was triggered by text found in file 'output' matching '.')
---------- Differences in output ----------
4d3
< lead_straight
6d4
< [002] Context results for vehicle 'ego':
7a6
> [002] Context results for vehicle 'ego':
9d7
< [003] Context results for vehicle 'ego':
10a9
> [003] Context results for vehicle 'ego':
12d10
< [004] Context results for vehicle 'ego':
13a12
> [004] Context results for vehicle 'ego':
15d13
< [005] Context results for vehicle 'ego':
16a15
> [005] Context results for vehicle 'ego':
18d16
< [006] Context results for vehicle 'ego':
19a18
> [006] Context results for vehicle 'ego':
21d19
< [007] Context results for vehicle 'ego':
22a21
> [007] Context results for vehicle 'ego':
24d22
< [008] Context results for vehicle 'ego':
25a24
> [008] Context results for vehicle 'ego':
<truncated after showing first 30 lines>

2 TESTS had known bugs (#4727) on ts-sim-build-ba :

#4727
(This bug was triggered by text found in file 'output' matching '.')
---------- Differences in output ----------
4a5
> follow_straight
7d7
< follow_straight
9a10
> follow_straight
12d12
< follow_straight
14a15
> follow_straight
17d17
< follow_straight
19a20
> follow_straight
22d22
< follow_straight
24a25
> follow_straight
27d27
< follow_straight
29a30
> follow_straight
32d32
< follow_straight
34a35
> follow_straight
37d37
< follow_straight
39a40
> follow_straight
<truncated after showing first 30 lines>
traci ContextSubscriptionFilters leadFollow laneChangeLeft ( Last six runs Oct2019 )
traci ContextSubscriptionFilters leadFollow laneChangeRight ( Last six runs Oct2019 )

TEST had known bugs (#4727) on ts-sim-build-ba : traci ContextSubscriptionFilters leadFollow laneChangeNeighbors ( Last six runs Oct2019 )

#4727
(This bug was triggered by text found in file 'output' matching '.')
---------- Differences in output ----------
4,5d3
< follow_straight
< follow_right
6a5,7
> follow_right
> follow_straight
> lead_left
9d9
< lead_left
11,12d10
< follow_straight
< follow_right
13a12,14
> follow_right
> follow_straight
> lead_left
16d16
< lead_left
18,19d17
< follow_straight
< follow_right
20a19,21
> follow_right
> follow_straight
> lead_left
23d23
< lead_left
25,26d24
< follow_straight
< follow_right
<truncated after showing first 30 lines>

TEST had known bugs (see #3263) on ts-sim-build-ba : traci pythonApi moveToXY keepRoute2 ( Last six runs Oct2019 )

mapping failure
(This bug was triggered by text found in file 'output' matching 'failed')
---------- Differences in output ----------
0a1,2
> internal corner (inside, segment2) failed: x=198, x2=198.0,   y=1.9, y2=1.9,   lane=middle_0, lane2=middle_0, pos=102, pos2=98.0   posLat=2.0 posLat2=1.9
> internal corner (outside, far) failed: x=203, x2=203.0,   y=-4, y2=-4.0,   lane=, lane2=middle_0, pos=-1073741824.0, pos2=100.0   posLat=-1073741824.0 posLat2=-1.41421356237

TEST had known bugs (see #5383) on ts-sim-build-ba : traci pythonApi moveToXY permissions ( Last six runs Oct2019 )

mapping failure
(This bug was triggered by text found in file 'output' matching 'failed')
---------- Differences in output ----------
0a1,2
> shifted to left lane (permissions) failed: mode=2 x=40, x2=40.0,   y=-1.5, y2=-1.5,   lane=beg_1, lane2=, pos=40, pos2=-1073741824.0   posLat=0.0 posLat2=-1073741824.0
> right lane (ignore permissions) failed: mode=6 x=40, x2=40.0,   y=-1.6, y2=-1.6,   lane=beg_0, lane2=, pos=40, pos2=-1073741824.0   posLat=0.0 posLat2=-1073741824.0